Vállalkozásunk 100%-ig magyar tulajdonú, 2004. december 17. –én alapítottuk. 10 éve megbízható piaci szereplője vagyunk a magyarországi távközlési és hírközlési iparágnak.

Üzletpolitikánk szerint, a megbízhatóságot, minőséget, igényeknek és lehetőségeknek megfelelő legjobb ár/érték arányt mindig szem előtt tartva, hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítésére törekszünk, mind a megbízóinkkal, mind az alvállalkozóinkkal szemben. A megrendelőnk által megkövetelt határidőket minden esetben vállaljuk, melyre írásos garanciát adunk.

Cégünk szakemberei több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezen idő alatt megszerzett speciális jogosítványainkat, szakképesítéseinket és személyes referenciánkat tartalmazó önéletrajzunkat a letöltések alatt találja.

A távközlési piac fejlődése, átalakulása következtében, napjainkban a hagyományos távközlési berendezésekkel kapcsolatos megbízások csak kis részét teszik ki munkáinknak. Alkalmazkodva az új igényekhez, vasúti-, autópálya-, vezetékes és vezeték nélküli hírközlési rendszerek kivitelezésével, üzembe helyezésével foglalkozunk. A különféle informatikai rendszerek telepítése mellett az építés-, műszaki vezetés és projekt menedzsment területen tudtunk sikereket elérni, melyet akár a megbízó alkalmazottaival, mint projekt koordinátor, akár saját szakemberekkel, alvállalkozókkal, mint generálkivitelező tudunk vállalni.

Érdekesebb munkáink közül:

  • 2-es metró felújítás SDH, előfizetői hálózat
  • Autópályák meteorológiai állomásainak, üzemi hírközléseinek telepítése
  • Változtatható jelzésképű táblák üzembe-helyezése Magyarország közútjain
  • EDR rendszer bázisállomásainak műszaki ellenőrzése
  • Telenor 3G upgrade, NEC mikrók
  • 4-es metró, IP és átviteltechnikai hálózat
  • Kék-szalag vitorlásverseny – WiFi kamera és átviteli rendszer élőkép adására a vitorlások árbocáról
  • 4-es metró vasútbiztosító berendezés telepítése – projekt menedzsment, műszaki vezetés
  • Debreceni 2-es villamos váltóállítás, váltófűtés telepítése – projekt menedzsment, műszaki vezetés

 

A stabil alvállalkozói- és beszállítói háttérnek köszönhetően a kért rendszereket egyedi igényeknek megfelelően berendezés szállítással együtt is telepítjük, bel- és külföldön egyaránt. Az általunk szállított berendezésekre 1-től 5 évig tartó garanciát vállalunk.

 

Találkozzunk földön, vízen, levegőben vagy éppen a föld alatt!

Be the first to comment.

Leave a Reply